Over Ons

 

Iberica-La Española; al zeker 50 jaar dé Spaanse specialiteitenwinkel met een zeer uitgebreid assortiment van Nederland. Koop bij ons al uw originele delicatessen en producten zoals u die ook in de Spaanse supermarkt koopt. U kunt dit bij ons online (per mail) bestellen, of gezellig langs komen in de winkel om te proeven en bekijken.

Wie zijn wij? Even voorstellen…

Björn Hagane; ik ben de zoon van de vorige eigenaar en ik ben al in Spaanse sferen sinds ik kan lopen. Als kleine jongen ging ik in de jaren ’70 van de vorige eeuw al naar de (oude) winkel in de Schalkburgerstraat en op zaterdag met mijn moeder mee naar de markt op de Blaak in Rotterdam-centrum om een beetje in de weg te lopen…. Later als “vakkenvuller” na schooltijd en folders lopend in de ons omringende wijken was ik meer van waarde hoop ik…

Na school ben ik via de distributie en de transport de groentehandel ingerold, het langst bij de Staay foodgroup, die ik uiteindelijk na totaal 25 jaar en tot ieders tevredenheid toch de rug heb toegekeerd om de winkel die al zo lang bestaat en ik mag wel zeggen toch een bescheiden begrip is geworden door de inzet van Monse & Jörn, voort te zetten. Die winkel en de opzet daarnaast ondergaan momenteel een kleine metamorfose aangezien wij iets meer inzetten op delicatessen en internet, zonder overigens het oude concept van supermarkt los te laten…

In de toekomst gaan we nieuwe projecten en producten uitproberen zodat het voor ons, maar ook voor onze klanten interessant blijft om ons te blijven bezoeken!

Linda Hagane-van der Hul; Ik had buiten vakanties in Spanje eigenlijk niets met de Spaanse handel tot mijn echtgenoot het idee opvatte om de winkel voort te zetten. Hij is erg enthousiast en ik heb de ervaring om een winkel/catering te runnen. Ik ben sinds de late jaren ’80 van de vorige eeuw tot aan het moment dat wij besloten de sprong als eigen ondernemers te wagen, in slagerij en kaaswinkel gepokt en gemazeld. Daarna doorgegroeid via diverse vestigingen tot cateringmanager op een vaste locatie bij de EXXON in Pernis.

Grote troost voor al onze klanten: ik heb wel een grote Spaanse passie voor al onze artikelen en ik vind het nog steeds een heerlijk land om te bezoeken. En uiteindelijk is het streven dat wij er met heel veel plezier en kennis van zaken een mooie en florerende zaak van maken….